Moje chyba

Moje chyba

Anotace: Někoho jsem nevědomě trápila, teď bych ho chtěla zpět, ale je pozdě..

Tenkrát jsem byla jiná,
to co jsem udělala, chyba byla.
Strašně mě to trápí,
co mi Tě lásko vrátí?
Chtěla bych být zase s Tebou,
ale Tvoje cesty jinam vedou.
Nevěděla jsem, co v Tobě mám,
teď...
Teď se z pocitů vyznávám.
Miluji Tě, Ty však nejsi sám!
Míšo, promiň!
Autor Kallkaa, 08.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí