stane se , co se má stát !

stane se , co se má stát !

Anotace: Cítit motýlky v břiše, je tak kouzelné, že to nejde nechat bez odezvy ...

Láska, co nadějně vzkvétá
Naděje, co kolem mě létá
To a snad ještě více vím
Co ale cítím, dál ti nepovím

Dám ti čas, jen si ho přej
Co sám chceš, i dál si chtěj
Ale neber mi mou iluzi jedinou
Jinak mé naděje spolu s ní zahynou

To prosím nedopusť ani náhodou
Jinak stane se pro mě nehodou
Tvoje jediné odmítnutí
Mojí lásky zamítnutí

Tak mě nech znova ti říct
Znamenáš pro mě mnohem víc
Než kdo jiný za poslední léta
Jen pro tebe má láska vzkvétá

Nenechej ji tedy uvadnout
Na pokraji sil zahynout
Dej mi šanci, poznat tebe
A dál se usmívat na to nebe

Co mi tě samo seslalo darem
Však jestli máš mi býti vrahem
Ať se stane, co má se stát
I tak, budu tě pořád milovat
Autor llussinka, 08.12.2007
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..hezounký ..můj styl, můj vkus, moje chvála...:) ..pěkné, mocinky...

09.12.2007 17:47:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí