Nemůžu nenávidět

Nemůžu nenávidět

Anotace: I cannot hate...so I love...

Ubližuješ...
poprvé, podruhé, zas a znova
bezohledně týráš mé srdce
proč vůbec vypouštíš ta slova?
To ti to snad dělá radost?

Zabíjíš...
všechny moje iluze o tobě
a i přesto si tě zas krásně vysním
a vím, že vzpomenu si i v hrobě
jak chutnají tvé polibky.

Pohřbíváš...
už po stotisícáté snad
všechnu tu zlobu co k tobě chovám
zase dostávám na tebe chuť a hlad
Proč tě sakra nemůžu nenávidět?!

Hladíš...
Líbáš...
Odpusť...
Autor Nessy, 08.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

skvělé,dokonale tě chápu=)

09.12.2007 20:54:00 | LisSe

to znám, přesně jsi vystihla co denodenně prožívám

08.12.2007 22:08:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí