Nebesa pláčou

Nebesa pláčou

Anotace: Náš život je někdy jen plný zklamání..

Nebesa pláčou,když koukají do hloubky duše mé,a vrby žalem ohýbají svoje větve k zemi,cítím se jako labuť kroužící zmateně-jak osud bdící nad hvězdami.

Nebesa pláčou s mým srdcem v náručí a slzy kropí žalem bledou tvář,jasmíny kvetou pod síťkou pavoučí,bolest mění se v usedavý pláč.

Nebesa pláčou spolu s Lunou,já snažím se před nimi ukrývat zrak,košili jimi z lásky upředenou,snažím si v zapomnění oblékat.

Nebesa pláčou pro srdce unavené a v dlaních chtějí žal můj nést-bez života,zklamáním poraněné,znovu mě chtějí opouštět.

Nebesa pláčou a dech se tají nad touhou ukrytou pod víčky-i růže časem blednou a uvadají....mou tvář zdobí už jen slzičky...
Autor Jeskynka, 09.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí