Tajemstvím zůstáváš

Tajemstvím zůstáváš

Anotace: ...stále víc...

Sbírka: Toaleta

Zůstáváš tajemstvím

Na polštáři
vůně Tvého těla
...ještě zbyla...
I jeden dlouhý vlas
a slza
kterou jsi tam zapoměla

Tajemstvím zůstáváš

Zázračno chvíle
když třpyt
ve Tvých očích
z naší hvězdou
na obloze se setká

Blýskne létavice
noční tmou
Tebou zasažena
naše hvězda
dolů k nám slétá...

Tajemstvím zůstáváš

A já se lekám
toho blesku...
...toho zářivého světla
Lekám se Tvých polibků
v obavách
že jednou nebudou

Než jako starý chléb
mé okoralé rty
mi zůstanou...

Zůstáváš tajemstvím

Tvá zázračna odkrývám
kyž chováš mě ve svém lůně
a já odlétám
abych rozséval zvěst
jaké je štěstí
být s tebou spolu...

Tajemství ohňů
i tajemství svíc
jež v sobě navzájem rozžíháme

Plamínky zářivé
jak po nebi hvězd
v přivřených očích
odrážíme
své radosti
nekonečné chvíle

Zůstáváš tajemstvím

Jak voda živá je
...Tvá jitřní rosa...
...jíž k ránu skrápíš mě
Mandlová esence Božského nektaru
hluboko ve mně je navěky skryta...

Zůstáváš úchvatným tajemstvím zrození životů...

Zůstáváš...pro mě...
Autor rolon, 09.12.2007
Přečteno 371x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lucie Teru, Janul-ka, Severka, spare, Aniba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Překrásné obrazy, třeba
Lekám se Tvých polibků
v obavách
že jednou nebudou

Než jako starý chléb
mé okoralé rty
mi zůstanou...
....nádhera

16.01.2008 11:13:00 | Marfuša

Teda.....já už nic neříkám jen žasnu

14.01.2008 10:08:00 | Lucie Teru

Nádherné...jsem ráda, že jsem narazila na něco tak pěkného;)

09.12.2007 16:45:00 | Severka

Skvělá,
a výraz ,,mandlová esence" si musím zapamatovat:-)

09.12.2007 13:51:00 | spare

..moc se mi líbí...fakt, super!...

09.12.2007 12:15:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí