Roztoužená

Roztoužená

Anotace: Je to věnováno všem ženám na literu i jinde, co touží po nové lásce, objetí, chtějí slyšet konejšivá slova a já rád uslyším jejich odpovědi.

Opravdu Nicky, krásně voníš,
svým hláskem hezky zvoníš.
Heboučka jak králíček Azurit,
takhle v rukou tě jednou mít.

Hluboké oči na mě pějí touhou,
tvoje tělo očekává něhu dlouhou.
A sladká ústa před předehrou
vyzývavě se na mě derou.

Konečně cítíš moje mužské tělo,
co nedočkavě to dlouho chtělo.
Tvá kůže je jemná jako kůže dítěte,
co moji hlavu rázem poplete.

Na tyhle verše, dal jsem všechen um,
a do uší pošeptal všem andělům.
Nejsi jediná, co tohle bude číst,
bude se vám holky líbit, jsem si jist
Autor jehlaspichlas, 09.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Lorraine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyjímka potvrzuje pravidlo.

09.12.2007 19:27:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí