Chybí(š) mi...

Chybí(š) mi...

Anotace: ...

Už nechci být ta holka co pořád jenom sní,
a pak po nocích pláče...
Nechci vědět, že jsi s ní,
a ona radostí skáče.
Chybí mi tvé doteky, když nemohla jsem dál..
chybí mi tvé polibky, řekni.. kdo nám je vzal??
chybí mi ten pohled, když usínali jsme spolu..
chybí mi ten pocit, když večeřeli jsme u jednoho stolu..
Chybí mi to, čemu asi říká se láska,
chybí mi přes oči ta růžová páska..
Chybíš mi celý od hlavy až k patě..
Chybíš mi, vrať se, miluji tě!
Autor Janica, 09.12.2007
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám....smutné

10.12.2007 22:47:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí