Nenacházím

Nenacházím

Anotace: Nikoho,kdo by věděl...

Nenacházím nikoho,kdo by věděl co mi je...
Nenacházím toho kdo prosí ať zapomene...
Nenacházím léto takové, jaké bylo před rokem,
Nenacházím srdce tvé, jenž otevřené bylo pořád,
ale teď jsi ho zavřel...co jsi zač?

Nenacházím tvůj soucitný hlas jak říká mám tě rád.
Prosím nenechávej mě tu zas,
Zůstaň chci s tebou trávit čas.

Jako za starých časů,
Jako v plné záři jasu,
Tě nenacházím...
Autor Němá, 09.12.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ojoj, z toho je cítit velký smutek, který je mi povědomý...asi každý si tohle někdy zažívá, neboj..

09.12.2007 22:53:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí