Utíkám...

Utíkám...

Anotace: bolí to..a ne málo...

Mám už dost sama sebe,
pořád vidím jenom tebe.
Nevím jak zapomenout,
jak vymazat vzpomínky?!
Mám přeřídit hodinky?
Nebo jak vrátím čas?
O dva roky zpět...
Je nespravedlivý tenhle svět..
Vím, že tady pláču nad špatným hrobem,
ale řekněte jak...jak si mám promluvit s Bohem?
On vidí, že trápím se víc a víc,
ale neudělá vůbec nic.
Dostala jsem se do toho sama tak teď sama musím ven,
miluju ho, chybí mi....čert ho vem!!!
Proč mi ale neřekne ať nechám ho být?
Už dávno mohl být klid.
Má mě alespoň trošku rád nebo nademnou už zlomil hůl?
Má na co vzpomínat nebo si říká, že je vůl?
Láska je sázka a já vsadila své tělo i duši,
tak mi prosím řekněte jestli on to tuší?!?
Jestli tuší jak to bolí...
Jestli ví jaké je mít oči v soli...
Jestli ví jak srdce bije na poplach...
Jestli ví co to je mít o druhého strach...
Odpověď žádná...
Už jí nečekám...
Beru nohy na ramena...
Utíkám...
Autor Janica, 09.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí