Pouťová růže

Pouťová růže

Anotace: O růži citů

Vystřelíš mi růži na střelnici.
Vystřelíš mi růži z mých citů.
Láska?
Něžnosti?

Kdepak..
Jen lhostejnost.
Jen nezájem.
Jen tma.

Slzy ti stékají po tváři
A ptáš se proč.
Slzy ti stékají po tváři.
Vypadáš ještě zranitelněji než kdy dříve.

Konec.
Dokonáno.
-odcházíš-

Křičím.

O tom, že pouťové růže jsou jen pozlátko života.
O tom, že pouťové růže jsou jen přetvářka.
-obrana před světem-
-obrana před tebou?-

Slyšíš?
Neslyšíš?
-uvidíme-

Vystřelíš mi růži na střelnici.
Vystřelíš mi růži z mých citů.
Láska?
Něžnosti?

Rozhodně
Už si jsem jistá.
Autor Dennniska:o), 09.12.2007
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Poppelka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemná :)

18.01.2008 17:29:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Moc se Ti povedla...

10.12.2007 13:09:00 | Poppelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí