Podvedená

Podvedená

Anotace: nebylo to jenom krásné...

Proč jsi mi říkala,
že mě máš ráda.
Proč jsi mi mezi vzdechy šeptala,
miluj mě a dej se mi celá.
S chutí jsem poslechla
a tys trpce mě podvedla.
Ráno ses zvedla,
bez slůvka rozloučení.
A co já?
Mně zbyla jen tvá vůně v povlečení.
Autor hechicera, 10.12.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí