Volba

Volba

Anotace: trochu dilema, které snad ani nemá řešení...

Koho mám milovat?
Jeho či ji?
Komu mám srdce dát?
Jemu či jí?
Oba jsou citlivě bezcitní,
za svými maskami pečlivě schovaní.
Jsou si tak podobní,
až mě to děsí.
Koho mám vybrat?
Jak to mám vyřešit?
Nelze mít oba,
ačkoliv bych chtěla.
Autor hechicera, 10.12.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí