U ztracených duší

U ztracených duší

Anotace: jo

V baru U ztracených duší
poslouchám ožralu,
jak říká, že mi to
velice sluší

Že prý toho po mě
nechce moc
Rád by se mnou
strávil jednu noc

Já už přece
nečekám na prince
Tak klidně
ošukám i opilce...
Autor Elena Suchomel, 10.12.2007
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí