Carpe Diem

Carpe Diem

Anotace: už nikdy více...láska bolí...tak si uživejme!

Na krku řetízek,
na zádech trám.
Na ruce náramek,
na srdci šrám.
A dost! Já už se nechci trápit.
Vždyť já přece nemám co ztratit.
Vždyť ne každý den je ten nej.
Snad láska není na prodej...
A proto všem stále říkám ne!
Protože dokud tady na tom světě žijem,
uživejme dne - Carpe Diem!
Autor Sigurd II., 11.06.2005
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí