MiCHaeLa

MiCHaeLa

Anotace: Jsi pro můj svět to nejdůležitější

Ve tvých očích se stává
temnota světlem
Ve tvých očích se stává
smutek radostí
Ve tvých očích se stává
peklo nebem

Michaela
to je ta tajemná královna
Michaela
To je má bible
Michaela
To je má modla
Michaela
To je můj talisman
Michaela
I Bůh ti závidí tvou dokonalost

Tvé slzy štěstí
mě obalují láskou
A já už nedokážu nenávidět
Tvé slzy štěstí
udělají ze semínka nádhernou růži
Během několika krátkých chvil

Michaela
to je ta tajemná královna
Michaela
To je má bible
Michaela
To je má modla
Michaela
To je můj talisman
Michaela
I Bůh ti závidí tvou dokonalost

Jsi v mém srdci bodnutý šíp
Jsi světlo
rozzářené v temné duši
Jsi naděje
procitnutí když život odchází
Jsi brnění
zabraňující mé vykrvácení po sebevraždě

Michaela
to je ta tajemná královna
Michaela
To je má bible
Michaela
To je má modla
Michaela
To je můj talisman
Michaela
I Bůh ti závidí tvou dokonalost

Tvá láska
Rozbíjí pouta zapomnění
Tvá láska
Je odpouštění smrtelných hříchů
Tvá láska
Dává křídla
A já se mohu vrátit zpět mezi anděle
Tvá láska
Ničí bolest kterou uchovávám v srdci

Michaela
to je ta tajemná královna
Michaela
To je má bible
Michaela
To je má modla
Michaela
To je můj talisman
Michaela
I Bůh ti závidí tvou dokonalost
Autor VoiD, 10.12.2007
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, vej.ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí