Poslední plavba parketem

Poslední plavba parketem

Anotace: ...na březích doznívají vlny posledních tónů...

Tančíme spolu.
Poslední tanec. Poslední valčík.
Naše rozloučení...
/Uvnitř doufám, že pro dnešek.../

Snad odejdu se vztyčenou hlavou...
Nebo sklopím jen svá víčka.
Tisknu se k tobě. Tělem i duší.
Svorně ti říkají:"Já tě nepustím."
A dodávají "Lásko..."

Tančíme spolu. Naposled.
Ruku v ruce, srdce k srdci...
Především z očí do očí.
Chladný tanec. Přesto s vášní.
Co odešlo dnes, zítra se nevrátí.
Tak ať tato píseň neskončí...

Oněměly i poslední tóny.
Však naše těla plují dál.
Má láska si hudbu nežádá.
/Snad jen o tebe smutně prosí.../

Náš poslední tanec nekončí...
Plujeme dál jak zmámení.
/... parketem, kde jen hluší vnímají naši píseň.../
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Severka, cevert, prostějanek, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná ;)

10.12.2007 18:59:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí