Rozmýšľam...

Rozmýšľam...

Anotace: ...

Srdce rozbité na márne kusy,
rozmýšľam,či to tak fakt byť musí,
či musí tak krvácať.

Hlava plná myšlienok na Teba,
rozmýšľam,či tak veľmi treba,
všetky iné myšlienky kvôli Tebe strácať.

Ako strašne bolí ten pocit samoty,
rozmýšľam,prečo mi nejdeš oproti,
a tak sedím a hľadím do neznáma.

Ja už naozaj nevládzem bez Teba dýchať,
rozmýšľam,že asi snáď musím za niečo pykať,
tak ostanem,zdá sa,na život sama.
Autor maliska, 10.12.2007
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Simísek, LeSia, Ria, Drobek~3, cevert, /cnz/, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem

10.12.2007 20:51:00 | maliska

tak vykroč a uvidíš, líbí 1*

10.12.2007 19:04:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí