Zrazená

Zrazená

Anotace: Někdy člověk, kterého milujete celou svou duší, se začne chovat jinak. Vyčítá, že se měníte, ale nechce slyšet proč... hraje si na trpitele.

Odrazy světla ve stínu tvém
Zdají se daleky
Chtěl jsi našeptávat mi?
Ne, nemyslím, že ještě pořád můžeš být v srdci mém

Budoucnost...co jsi tím myslel?
Když jsi mě držel v náručí
a uzavíral se přede mnou
teď žiješ temnotou
a mě to dohání k bláznovství

Pomsta bude sladká
Jako bolest, která mi tepe v těle
musím kráčet dál směle
Miloval jsi jenom krev

Už vím, že to přebolí
Autor Omnia_Mors_Aequat, 10.12.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí