Prochladlá...

Prochladlá...

Anotace: bez lásky je strašná kosa...

Studí pocit prázdnoty
zima je mi
po paty
nejsem pesimista
Hledám směr
jsem idealista
Cesta není nikdy jistá
bez pocitu radosti,
prochladlá do morku kosti,
hlavu skláním do dlaní
a čekám
kdo mě zachrání
Co sejde z očí
nemusí sejít z mysli
Život jak na kolotoči
z láskou
i bez
a ve své vlastní pasti
houpu se v marnivosti
mizím v samotě
uvnitř svého těla
v naprosté nahotě
pohřbít svůj smutek
bych chtěla
Kolik procent provize
zbyde z mé iluze?
Ve vodorovné poloze
vybuchne exploze
nashromážděného přání
s tebou
drží mě nad zemí
naše krásné milování...
Autor laura3, 10.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Taog, Veru, Mileninka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí