Tajná láska nás tří...

Tajná láska nás tří...

Anotace: S lehkým nádechem humoru... :o) To jsem prostě celá já. Nic kvalitně napsaného, ale jde tu o obsah. Pro Matěje a Dave :o)

Teď bych asi,
básnit o Tvých očích měla.
Jo, to byly časy,
kdy jednoho jsem milovala.

Měla bych pravděpodobně taky,
okouzleně vyprávět,
že Tvé oči jsou jako zelené louky,
na které je radost pohledět.

Měla bych zaláskovaně blábolat,
jak nemohu Tě vidět stonat,
jak holky frontu stojí
a já miluju Tě potají.

...Ale tak to boužel není...

Lásku k jednomu nechovám,
pche, jen jeden nestačí,
dvěma tady lásku teď vyznávám,
na oba myslím a svět se zatočí.

A vážně nevím,
KDO se mi líbí víc
a já krvácím,
"Kdo chce všechno, nemá nic"

Které oči si vybrat,
čokoládové či smaragdové?
život mi dal šach mat,
ale já chci oboje!

Který věk je lepší?
Snad čtrnáct nebo patnáct?
Vetší nebo menší?
Začínám se bát...

Snad toho, že si nikdy nevyberu,
snad toho, že miluju potají,
no, na mou věru,
je todle to normální?

...Láska na třetí?...
Autor Disordine, 10.12.2007
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Chancer, Cold.Queen., svacinka.A, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Třeba přijde třetí a bude jasno... :-) A když ne, čas a osud ukáže, co se bude dít. Snad...

29.12.2007 17:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí