Nezlob!

Nezlob!

Anotace: léčba mého přetlaku v hlavě...tak buďte shovívaví...

Říkáš, že jsem divná
Nevím jestli se tomu,
směješ?
ironicky,
pobaveně,
či snad odhodlaně?
Je to jedno,
hlavně že hloubíš dolíčky
ve tvářích svých,
kouzlíš jiskřičky
v očích mých.

Několikrát jsem tě našla,
mezi dvaceti tisíci
bloudícími lidmi
Zařídila jsem,
že našel si můj vzkaz,
mezi tisíci dalšími
Zařídila?
A pak, že jsem divná,
to ty blázníš!
Prostě to byla náhoda,
co nám osud přihrál do cesty
Jiné vysvětlení nemám,
nehledám,
nedám
- A nezlob už!
Autor jitaaa, 10.12.2007
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí