***

***

Anotace: ...

Pouliční veršotepci chopili se dlát
a už tlučou
stejně jak tluče tvoje srdce
když opíráš se o moje rameno

v tom rytmu cítím zamlklou touhu večera
a pod rozcuchaným nebem
na lavičce v parku
zastavil se čas
Autor Jean-Valjean, 10.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, simsa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí