Vánoční dík

Vánoční dík

Anotace: Zamilován světem pluji s tebou, lásko, děkuji!

Ty, největší ze všech darů,
jahůdko na poháru.
Krásky závistí puknout chtěly
pro růži kvetoucí rok celý.

Sám, bez tvých rtů proměním se
na jasnou noc bez měsíce.
Jsi královnou, jíž jsem král,
převádějíc ve smích žal.

Zamilován světem pluji
s tebou, lásko, děkuji!
Zbláznil jsem se do tě celé,
přeji ti svátky veselé..
Autor Gazda, 10.12.2007
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí