Ptáš se mě "za co?"

Ptáš se mě "za co?"

Anotace: Je to jen taková bleskovka co mě napadla, když jsem usínal a skoro už snil.

Ptáš se mě „za co?“
Já ti odpovím.
Za to, že s tebou mohu být.
Za to, že s tebou mohu snít.
Ptáš se mě „za co?“
Já ti odpovím.
Za to, že jen o tobě teď sním.
Za to, že jen s tebou teď chci být.
Ptáš se mě „za co?“
Já ti odpovím.
Za to, že říkat ti svatá smím.
Za to, že k tobě se modlím.
Ptáš se mě „za co?“
Já ti odpovím.
Za to, že láskou mě opojíš.
Za to, že snad mé srdce nezlomíš.
Za to vše tě rád mám
A milovat nepřestávám.
Autor Platón, 10.12.2007
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: pennywise
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo...proč jsou všichni na literu zamilovaní???

10.12.2007 23:42:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí