Dobrou noc II

Dobrou noc II

Anotace: chtěl bych to jednou pošeptat múze do vlasů...

Pár pohlazení smutných nočních slz,
pod křídly andělů jenž z nebe shlížejí,
přikryta láskou, v objetí nekončících snů,
zavířáš oči a do vlasů potichu ti šeptám...

Oděna v černém pomalu přistupuje blíž,
chráněna nebesy, z andělů strach nemá,
přikrýváš se mojí láskou, polibek je polštář,
zavíráš oči a do vlasů zlehounka ti šeptám...

Ruku v ruce s hvězdy z nekonečných dálek,
posílám neposlední z posledních polibků,
pomalu se přikrýváš moji láskou, dnes nekončí noc,
zavíráš oči, líbám tě a do vlasů ti šeptám:

" Dobrou noc."
Autor Láďa, 11.12.2007
Přečteno 518x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Milásek, Bíša, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí