Proč?

Proč?

Anotace: ..ublížil vám..ale přesto jsou chvíle..kdybyste dali cokoliv, aby vás sevřel opět v náručí..

Jaký smysl má s láskou bojovat,
když vím,že boj s ní je předem prohraný?
Proč nedokážu se už z ničeho radovat
a proč mé myšlenky jsou stále tak zmatený?
Proč,když ho vidím mám pocit,
že srdce vylétne mi z těla ven?
Proč po něm toužím,i když vím,
že způsobil mi bolest jen?
Proč jsem plná lásky,ale nemám ji komu dát?
A proč dávat na jevo své city jsem se začala bát?
Proč své naděje a romantické touhy jsem zavřela do žaláře?
A proč v noci často pláču do polštáře?
Na tyto otázky zřejmě odpověd nedostanu,ale že
najdu lásku,opravdovou lásku stále doufat nepřestanu...
Autor Natiinka, 11.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Kajaro, snítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí