Vyznání

Vyznání

Anotace: .."Miluji tě"..cítíte to,však bojíte se to říct...

Když ti ležím v náručí
a dívám se ti do očí,
jakoby čas se zastavil
a svět pravou tvář mi nastavil..
Srdce divoce mi buší,
ty snažíš se ukrást mi mou duši..
Zmocnuješ se mého těla,
abys mnou prostoupil,
to já bych chtěla..
Na sobě cítit teplo tvých dlaní
a s tebou vítat rozbřesky ranní..
Každičký okamžik cítit tvou vůni,
v tobě se topit, jak v hluboké tůni..
Všechna tvá tajemství,chtěla bych znát..
Kdybys to věděl,budeš se smát..
Svěř mi své city,neboj se víc,
vždyt patřím ti celá...
můj rub i můj líc...
Řekni mi opět ta krásná slova,
řekls je jednou,řekni je znova...
Autor Natiinka, 11.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kajaro, snítek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný vyznání,
ať vám nic nebrání
:-)RM.

14.12.2012 23:42:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí