Mé city se změnily....

Mé city se změnily....

Anotace: ....

Dívám se na Tebe,

ty jdeš za jinou,

poslouchám jak jí miluješ,

jak jí obímáš.

Mé city se změnily,

plamínky v duši se vzbudily,

touha vzplanula,

ty nic netušíš, já se trápím

a chci Ti říct: Mám Tě ráda, však ne už jako kamaráda.

Tys přesto odešel za jinou,

a já tady pořád stojím a ptám se PROČ?!
Autor Black Martinsha, 11.12.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí