Kulička

Kulička

Anotace: Vymysleli jsme to spolu s kámošem...nvm proč, ale nějak mě zaujala

Sbírka: Petra

Ty jsi má láska,
ty jsi můj sen.

Zdá se mi o tobě každý den.

Chtěl bych tě laskat,
chtěl bych tě v dlani mít
a jako s malou kuličkou,
dělat si s tebou,
co já chtít.

Nosil bych tě pořád u sebe,
všude kam bych šel,
slyšela bys,
jak mi srdce tepe,
to bych vážně chtěl...

Když bych šel spát,
dal bych si tě pod polštář,
viděla bys,
celý můj snář,
nechal bych si o tobě zdát...

Když bych myslel na tebe,
zábrany odhodím,
cítila bys,
jak hořím vzrušením
a zároveň mě zebe...

Kuličko malá,
miluju tě moc,
přeji si,
aby ses do mě zamilovala,
anděly prosím o pomoc.
Autor Dreamer.max, 11.12.2007
Přečteno 431x
Tipy 5
Poslední tipující: mamina, Janul-ka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkné...a taky dost výstižné rýmy, prostě nádhera, už dlouho jsem si nepřečetla tak povedenou básničku;)

24.12.2007 20:25:00 | Black Martinsha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí