Stín na srdci

Stín na srdci

Anotace: svět myšlenek má svoji sílu, dokáže mě strávit do poslední nitky a nepustí mě, nemá slitování!

Srdce mě bolí,
oči zamžené jsou,
žárlivost planá mě sžírá
-cit je to proklatý.
chtěla bych křičet ven
do toho světa
-proč život tak trpký je
když láska jej opustí!
Ozvěna jen
-však znám ji dobře-
byla by mi odpovědí.
Do černého sametu zakrylo
mé srdce svoji tvář.
Stín vzpomínek
již nepronikne k němu,
přesto však vím,
ač vědět to nechci,
že má to vina byla,
že jsem říci neuměla,
co jsem tolik, tolik chtěla!
Autor Badya, 11.12.2007
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí