Tryzna mé lásce

Tryzna mé lásce

Anotace: Nevím, proč se stále nevracím k tomu období před rokem... Asi v sobě stále nacházím pozůstatky roztříštěných citů a jinak se jich nezbavím, než ve verších...

Ukradls klid můj
a už víš
že za tu krádež zaplatíš.
Ty zrádče jeden
zbabělý
co děláš u mě v posteli.

Já si tě hřála
na hrudi
po boku stála bez hnutí.
A slepá byla
trvale
za z tvých úsměvů korále.

A tys mě týral
stále víc
nebyla jsem pro tebe nic.
Opíjels mě z tvé
číše zrad
jak kočka myš chce nalákat.

Proč nenechals mě
ihned jít
měla bych v duši dříve klid.
Proč vykládals mi
o lásce
pěl o mě jako o krásce.

Jednoho dne pak
konečně
bez díků zmizels bezděčně.
Smutek se mísil
se zlobou
city víc týrat nemohou.

A teď bez tebe
šťastná jsem
naději vítám v srdci svém.
Jinému chci dát
lásku svou
z temnoty zpět navrácenou.
Autor elenida, 11.12.2007
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to ti přeji, určitě se najde ten, kdo si tvé srdce zaslouží

11.12.2007 20:00:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí