Rovnice o dvou neznámých

Rovnice o dvou neznámých

Anotace: I takhle se dá vyjádřit láska, co končí...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Jsme rovnice o dvou neznámých,
jež řešení nemá vůbec žádné
anebo jich je nekonečně mnoho,
ale výsledek málokdy padne.

Už nechci po nocích počítat
a hledat výsledek našeho bytí,
už mi, lásko, z tý naší matiky
je někdy trochu k blití.

Jsem „iks“ a ty jsi „ypsilon“,
často za mě dosazuješ nulu,
v rovnici zůstáváš ale sám,
tak řekni, kdo má větší smůlu?

Vím, brzy ti na pomoc přijde „zet“
a zase budeš zkoušet počítat,
já jdu dál, tak vůbec neměj pocit,
že ti chci něco vyčítat!!!
Autor Keilanne, 11.06.2005
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí