Vzdušný zámky pomlčka smutný mě daný dárky!

Vzdušný zámky pomlčka smutný mě daný dárky!

Anotace: zase o nešťastný lásce...

Vzdušný zámky pomlčka smutný mě daný dárky!

Asi si stavím vzdušný zámky
Čekám na tvý polibky krvavý,
Jež srdce mi sžírají,
V těle divnej pocit mám…všechno mě bolí.
Hlavně srdce-chce ledovou dýku zbrojit
Možná ,že radči umřít-než lásku lepit.

Depka v duši temně usazená…
Bohužel jediná ,která se zamilovala
S láskou opětovaná!
Do pavučin chytám slzy…
Jež mnění se ve skryté něhy…
V zimné tající ledy!

Proč teď v duši depku mám?Na to se já ptám?Asi je to láskou nebo čím?Proč se tak trápím?Asi život skončím nade vším!Nad tvými úsměvy…milými fotkami!
Autor Yukki, 11.12.2007
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrať se v temnotách a nenech lásku být, ale nehledej ji, jednou přijde sama.

12.12.2007 10:43:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí