Jsi pro mne všechno

Jsi pro mne všechno

Anotace: ...

Jak plamínek svíčky,
Co z temnoty svítí,
Jak bublání říčky,
Co z hory se řítí.

Sluneční paprsek,
Jak svěží den,
Pro děti pamlsek,
Nádherný sen.

Vítr v mých plachtách,
Na moři širém,
Jak v temných šachtách,
To zlato čiré.

Jak lesní studánka,
Čistá a průzračná,
Jak víla Amálka,
Tichá a úžasná.

Jak veverky oříšek,
Či medvěda med,
Zajíčka kožíšek,
Motýlův květ.

Červánky soumraku,
Lísteček stromu,
Střípeček zázraku,
Zahrada domu.

Jak pro Boba Bobek,
Pro slepici vajíčko
A pro les stromek,
Tys pro mne Leničko.
Autor Frosty28, 11.12.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí