Láska na vždy - neexistuje?

Láska na vždy - neexistuje?

Anotace: Proč lidi říkají, že milují a pak zapomínají na to krásné a nenávidí za to špatné?

Když člověk přestane milovat,
začne nenávidět.
Nemůže toho druhého
ani vidět.

Ale proč?!!

Dříve říkal,
že je to navždy,
ale nejspíš byl daleko
od pravdy.

Nebo ne?

Možná nemiloval,
byl jen poblouzněn láskou,
oči měl zalepené
růžovou páskou.

Zapomněl?

Dá se zapomnět na to krásné,
co kdy zažil s někým, koho miloval?
Proč si pamatuje jen,
jak se od druhého pořád vzdaloval?

Láska na vždy?

Existuje něco
jako láska na věky?
Nebo musí být člověk každou chvíli
naštvaný na všechny...?
Autor Rakasteta, 11.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí