zklamání

zklamání

Anotace: .....

Zadívala jsem se do tvých očí,
celý svět se semnou točí.
Chci se do nich dívat znovu,
jenže nemohu..nemám v tobě důvěru.

Důvěřovala jsem jim,
ony mne však zklamaly.
Ze srdcem svým bolavým,
dívám se na místo kde jsme se potkaly.

Vsrdci mám jen pouhou bolest,
na diši šrám.
Ted mám na tebe zlost,
oblbovat se však dál už nenechám!!!
Autor l.a.r.a07, 11.12.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí