Zpráva

Zpráva

Anotace: Krátká ale...

Na papíru tvoje zpráva
Už tam není ranní káva
Necítím vůni tvého těla
Ústa sladká jenž se chvěla
Když mě polibkem probouzela

Na bílém papíře černě psáno
Odcházím lásko,není nám přáno
Milovat je osudem dáno
Nechci ti ublížit i když vím
Že to bylo kdysi Dávno.
Autor Kett, 11.06.2005
Přečteno 698x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí