sama

sama

Anotace: moderní básen

sedim - sama
stojím - sama
koukam - sama
ležím - sama
směju - sama
mluvím - sama
píšu - sama
mrkám - sama
dýchám - sama
koupu se - sama
prosím - sama
doufam - sama
planuju - sama
hraju - sama
zpívám - sama
čekám - sama
žiju - S TEBOU!
Autor klajusenka, 12.12.2007
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to je kawí... skwělá básnička ...

12.12.2007 14:49:00 | Hoshi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí