Zmní...

Zmní...

Anotace: Půlnoční...lásky...bláznů...

Cítím ticho všude kolem,
které mě už neposlouchá.
Věnuješ mi svůj úsměv,
kterým jsi již zlomil tolik srdcí…
Srdcí…Lásek…Zima…Měla jsem palčáky!

Palčáky, které mi přirostly k dlaním,
s modrým medvědem nahoře.
( Pletla jsem je ze svých popletených slov. )
Sundám si je,
až mě budeš chtít chytit za ruku.

Hvězdy na nebi plynou,
jako správně vystříhaná písmenka z učebnice,
která pečlivě vybírám…

Koupím si lepidlo za sedm korun
a písmenka nalepím na školní tabule,
aby je nikdo nemohl smazat.

Usnu.
Usnu na lavici,
pozorujíc zářivky.
,,Proč jsi včera v noci nepřišel?“
...Čekala jsem…
(…Protože ještě věřím na zázraky!)
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Zuz., .K.r.i.s.t.y., qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherné věřit na zázraky, ale ...bolí když se k nim upíname.
(já mám tak co říkat...)

12.12.2007 17:27:00 | Zuz.

Nesundávej kaťata, když je brod daleko...nech si rukavice, bude ti zima ;)

12.12.2007 16:55:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí