utajená hrozba..../zpropadený slova../

utajená hrozba..../zpropadený slova../

Anotace: ...kdo zná,ten zná...je to prostě fajjnnn=)

znova a znova
a pod mojí kůži
všechna tahle péče mě zabíjí
...

každý zpropadený slovo
co řeknu
je utajená hrozba
...

/zrůdnosti v mých předtuchách - dej mi na výběr/
...
chceš bolest? voláš mě zbytečně
____
možná to otočím
____
radši jdi ode mě pryč
____
zůstaň kurva daleko ode mě!

Rozervat se
Postavit zátaras
Přežít, zachránit se!

/Celkem prdel
že mě tak děsíš
zatím stačí
se na mě dycky vysrat
mám to život
peklo
radši se zdejchnu
...tohle není.../

mí hrdinové jsou mrtví
umřeli
v mé hlavě
rozežeň stádo,vypusť bolest
něco uvnitř mě se opět probralo k životu
.
.
.
co je kurva špatně
děláš jako kdybys to vždycky věděl
tvoje načasované využívání mě,zvé mlčení znamená souhlas
...
..
.
.
Autor LisSe, 12.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Erion Fate, už ne pernikova princezna, kucky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí