Čekání

Čekání

Anotace: Vstříc slunci...

Sbírka: Oáza

Čekání
nejistota Tvého úsměvu
namísto omluvy...
...polibek

Motýl
jemuž usedneme na křídla
a vstříc květinám
a slunci
spolu poletíme
v závrati
pohledů
zrcadla
štěstí...

Čekání
Když důvěrně známý krok
zaslechnu
Klapot střevíčků
na Tvých obdivuhodných
stopách po Božím díle
Snad Michelangelo
Snad jiný vyvolený
modeloval tvar
všeho co jsi
nad cokoliv
co zrozeno mohlo být ŽENOU
Odpusť Heleno
Odpusť Afrodité

Přicházíš
půvab Tvých kroků
nad nejúchvatnější tanec
kněžky Božích chrámů
Spěcháš mi vstříc
s omluvou na rtech
Zlehka se přivineš
a hebký dotekTvých rtů
a lehký dech
jež od srdce spěchá
aby nabídl se
rozžíhá světélka
v pohledu
jímž hýčkáš mou obavu
že snad dnes nepřijdeš...

Čekání
Stužka ve Tvých vlasech
září modrou nadějí
a s oblohou splývá
Jsi růže i trn
Něha s omamnou vůní
i bolestná kapička krve

Jsi úchvatné štěstí
jsi i bolestnou obavou
Jsi opojná svou touhou
jíž sytit je vzácný dar
Když svěříš se mým dlaním
a přivíráš svá víčka
Netřeba slov
Vnímám Tvá oslovení
a jemně je vracím Tvému tělu zpět
Na rtech...
...s tichou prosbou
Přijmi...
Prosím...
Přijmi je...
Autor rolon, 12.12.2007
Přečteno 429x
Tipy 9
Poslední tipující: spare, Myrja, Marfuša, Lucie Teru, maena, Planus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tvoje milostná poezie je originální . Super

16.01.2008 11:10:00 | Marfuša

Trapně se opakuji...ale prostě skvělé...

14.01.2008 09:52:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí