Sám

Sám

Anotace: ...co víc psát...

Sbírka: Petra

Já sám jsem osamělý.

Nočním městem bez tebe jít,
srdce zlomený mít,
bez holky být.

O puse na dobrou noc snít,
sám v posteli spát,
sám sobě si lhát,
že pravdu nechci znát.
Autor Dreamer.max, 12.12.2007
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Agnees, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí