Maminka a miminko

Maminka a miminko

Anotace: ...

Studený večer oblohu halí,
Malinké miminko vykládá mamince,
Z kamenných komínů dým ven se valí,
Pod teplou peřinkou leží si v postýlce.

Když potom znaveno povídat přestane,
Když potom pomalu zavře svá víčka,
Potichu spící, v postýlce ustlané
A pocit jistoty v srdci jej hýčká.

Maminka dlouho, s láskou jej kolébá,
Jako by čekala, co bude si přát,
Pak ještě květiny na oknech zalévá,
Políbí dítě a odchází spát.
Autor Frosty28, 12.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí