déšt

déšt

Anotace: ...

Bubnoval mi jakýsi chlápek z rána,
o Tobě lásko má písničku,
na parapetu s těmi kapkami z rána
byl jsem Ti blíž aspon trošičku,

vytukával mi Tvoje jméno zase
a já tě najednou u sebe měl,
celičkou miláčku ve Tvojí kráse,
tisknul Tě k sobě až jsem se chvěl.

Jemně jsem hladil hebkou Tvou kůži,
vtékal jsem do Tebe každým porem svým,
vplynul jsem zcela ve Tvoji růži
a stal jsem se navždycky už jenom Tvým...
Autor chalcedon, 12.12.2007
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Že byl to déšť milosti,
to tenkrát jsi nevěděl,
ve snu tě pohostí
s tělem i vůně má,
plnými hrstmi ber,
co láska ti ráda dá.

05.01.2020 18:40:43 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí