Navždy s láskou

Navždy s láskou

Anotace: ....

Uzavřít to celé s láskou
tak jak se to nedělá
navždy budu nosit
kousek tebe ve svém srdci
budeš stále se mnou
přestože to tak již nemá být
Vzpomínky nelze zabít
musela bych sebe
však pak by padla vina
na tvá bedra...
Vzal jsi mi všechny sny a touhy
jako prázdná nádoba
stojím opuštěna
Jestli se znovu přinutím jít
bude už jen záležet
na vrstvě prachu
která se pomalu usazuje...
Kolik síly stojí zvednout hlavu
a kolik vstát a znovu jít
kolik slz musím vyplakat
abych nám odpustila...

Navždy s láskou En
Autor En, 13.12.2007
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí