....

....

Anotace: miluju ho a udělala bych pro něj všechno...jen škoda že on mě má jen na to jedno!:(

Vzpomínám na časy kdy měl si mě ještě rád,
kdy nešlo ti jen o to se mnou spát!
vzpomínám na to jak si miluji tě říkal ...nikdy ti nechci ublížit,
pryč jsou ty časy já nemůžu se k tobě přiblížit....
bez toho aby se mi srdce nerozbušilo
do očí nenahrnul pláč..
láska a milovat je slovo
a ten cit jen velkej lhář!
Miluji tě a bolí mě ,
že já pro tebe nejsem vším.
ted už vím že já ti nepatřím!
Trpim,trápim se bolí to moc,
ale napořád milovat tě budu,
a aspon snít každou noc.

!!SBOHEM!!

jednou a navždy bych s tebou chtěla být,
ale vim že ty ne tak o tom budu jenom snít
a těšit se na další noc,
až ve snu budeš zase můj

LÁSKO MĚJ SE MILUJU TĚ,
BUDU NAVŽDY PAMATUJ!!
Autor Deniska, 13.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Blagit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí