zašlé vzpomínky

zašlé vzpomínky

Anotace: někdy se stane že si pořád dokola zpíváme tutéž písničku....

ještě jednou říkám si...
zpívám si dokola-pořád tutéž písničku.
dávno ohranou a přece moji.

a chtěla bych vzpomínat-
aspon na chviličku...
ale to nikdo nepochopí

tak pozdě k ránu....
kdy svíčky dohořely...
a po zdech plazí se nový den.

zde by měli kvést růže...
na ohořelé stráni
zde by mělo slunce hřát...
a né vycházet na západě!
Autor Gwladus, 13.12.2007
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí