krvácí...../proč všechno...?.../

krvácí...../proč všechno...?.../

Anotace: .....

nemůžu pryč
protože mě držíš
...
/city jako oheň, ze kterého ses nepoučil.../

musíš si přiznat
že je na mě moc pozdě
prostě se mě zbav
...

/mizím tam, kam nedohlédneš...
ve své ulitě čekám a krvácím.../

chci odvát vůj dech
pryč s nim
...nespoutaná bolest

podívej se mi do očí
když krvácí
z důvodu TY
/...pro tebe.../

pro minutu upřímnosti
hraješ si na pravdu
...
pryč za srdcem
když budoucnost krvácí
....
...
..
.
Autor LisSe, 13.12.2007
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: 0-0, Erion Fate, Lisa.Ginmi, B.a.r.b.a.r, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nádherné :´(

24.12.2007 21:18:00 | 0-0

mluvíš mi z duše..

22.12.2007 19:48:00 | Erion Fate

:+)

13.12.2007 18:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí