Láska

Láska

Anotace: .........

Láska

Je krásna jek den,

je sladká jak med

Je tajemná jak noc,

já křičím chci Tě moc!

Najednou Tě mám, a nevím

co cítím, náhle jsem zamtená.

Ted už i zklamaná.

Pořád Tě miluju,

chci na tebe zapomenout,

ale nejde to, myslím jen na to

krásné, a chci mít z toho básně.

Pořád jen chci ale nemám!
Autor Black Martinsha, 13.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Pauline Toywelová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí