Něžnost spánku

Něžnost spánku

Anotace: Pro L., protože ho mám ráda...

Oči máš zavřené.
Sníš či bdíš.
Oči máš zavřené.
Usnul jsi již.

Rukou hladím Tě po tváři.
Třepotají se Ti řasy.
Rukou hladím Tě po tváři.
Mezi prsty proplétám Tvé vlasy.

Spíš a něco se Ti zdá.
Já Tě přec ochráním.
Spíš a něco se Ti zdá.
Před zlými sny Tě zachráním.

Držím Tě za ruku.
Pevně, něžně a mile.
Držím Tě za ruku.
Cítím, jak Tvé srdce bije.

Broučku, spi dál.
Jsi tak krásný a tajemný.
Broučku, spi dál.
Doufám, že náš cit je vzájemný.

Tvé oči otevřeli se do šera.
Políbils mě pomalu a dlouze,
dívala jsem se na Tebe a jen mlčela,
pak poddali jsme se touze.

I když nerad slyšíš to, ta slova,
ten můj vyřčený cit,
stejně je budu opakovat znova a znova,
že miluji Tě a chci s Tebou být!
Autor Pincik, 13.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: emi-lee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná básnička...fakt nádherný;-)

14.12.2007 19:29:00 | emi-lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí